Herbouw en nieuwbouw zwembad De Crommenije

Welkom op deze foto-archiefsite toegewijd aan de herbouw en nieuwbouw van zwembad De Crommenije in Krommenie.

In maart 2016 is na lang wikken en wegen begonnen met de herbouw van het voormalig openluchtzwembad in Krommenie. Op de plek van het oude zwembad komt een nieuw bad en gymzaal. Er worden naast enkele buitenbaden ook een drietal binnenbaden gerealiseerd. Hierdoor zal het mogelijk zijn het gehele jaar gebruik te kunnen maken van het complex en in de zomer te genieten van de buitenbaden, waaronder een nieuw 50-meterbad.

Bentvelzen en Jacobs heeft vanaf medio mei 2016 zorg gedragen voor de sloop van het oude zwembad waarna de grond bouwrijp gemaakt is. Lokhorst Bouw en Ontwikkeling is vervolgens als hoofdaannemer van het project begonnen met de bouw.

Mariëlle Boon heeft vanaf mei 2016 foto’s gemaakt van zowel de sloop, het voorbereiden van de bouw alsmede de bouw zelf. Marc de Best is in september eveneens begonnen met het maken van foto’s op de bouwplaats en vanuit de lucht met een drone.

Alle foto’s genomen vanaf de bouwplaats zijn geplaatst met expliciete toestemming van Bentvelzen en Jacops en Lokhorst Bouw en Ontwikkeling. Alle overige foto’s zijn afkomstig uit publieke bronnen of genomen van buiten de bouwplaats.